| Autor |
Mesaj |
scorpionu_auriu
Administrator

Data inscrierii: 13/Noi/2007 Mesaje: 377 Localitate: pantelimon |
|
Tutorial:Fulg de nea |
|
Inca un tutorial de iarna!
1) Deschideți un nou fișier cu background negru!
2) Folosind Custom Shape Tool desenați un fulg de nea (aveți 3 posibilități din care puteți alege)!
3) Aplicați Filter->Slylize->Wind cu setarile:
3) Image->Rotate Canvas->90°CW! Ctrl+F pt a reaplica wind!
4) Repetați pasul 3 pana ajungeti din nou in poziția de unde ați plecat dar nu mai aplicați încă odata wind! Ar trebui sa obțineți ceva de genul:
5) Aplicați Filter->Artistic->Sponge cu setarile (daca nu vă place cum arata puteți schimba):
6) Image->Adjustments->Color Balance - vom umbla la nuanțele de albastru (cyan,blue)! Experimentați până obțineți ce vă place! Setările utilizate de mine:
Ar trebui să obțineți ceva în genul:
7) Nu prea arată bine astfel așa că vom umbla la Hue/Saturation(Image->Adjustments->Hue/Saturation sau Ctrl+U) bifați colorize și alegeți o nuanță potrivită de albastru si creșteti saturation! Eu am ĂźntrebuinÈat setările:
8) Aplicați Filter->Artistic->Plastic Wrap! Experimentați! Setările mele:
Ar necesitÄ să obțineți ceva în genul:
Acum urmează porÈiunea care va depinde cel mai mult de gustul fiecăruia!
9) Blending Options (Satin)! Experimentați la contur! Mie nu mi-a plăcut cum ieșea cu contururile oferite de photoshop așa ca am construit eu unul! Nu se vede foarte bine imaginea pe forum pt că este mare așa că dați click dreapta si apoi view image pt a înțelege ceva!
Ar trebui să obțineți ceva în genul:
Vă puteți opri la pasul 9 sau mai puteți continua dacă doriți un urmare mai intens!
Și iar vine o parte care depinde nespus de mult de voi!
10) Duplicați layerul ce conține lucrarea până în acest moment!
Puteți lăsa așa! Sau:
Puteți Ăźncerca deosebite Blending Modes:
Multiply:
Color Burn:
Screen:
Linear Burn:
Sper că v-a plăcut acest tutorial și mai sper că am fost destul de explicit și că nu veți avea complicaÈii în crearea unei lucrări după el! Succes!
_________________ www.scorpionu.myforum.ro |
|
| 23/02/2008 20:47 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|